Політика конфіденційності
  1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Дана Політика конфіденційності встановлює порядок одержання, зберігання, обробки, використання та розкриття інформації, в тому числі персональних даних Користувач.

Персональні дані та іншу інформацію про Користувача заповнює Користувач.

1.2. tpg.lviv.ua надає великого значення інформаційної відкритості та надає можливість Користувачу ознайомитися з порядком використання інформації, яку tpg.lviv.ua отримує від Користувача за допомогою Сайту.  tpg.lviv.ua наполегливо рекомендує повністю ознайомитися із Політикою конфіденційності, щоб Користувач повною мірою розумів правила приватності .

1.3. Використовуючи будь-яку частину Сайту, Користувач автоматично надає свою згоду з умовами цієї Політики конфіденційності. Користувач не має права використовувати Сайт, якщо він не згоден з умовами цієї політики конфіденційності або якщо він не досяг встановленого законом віку, коли він має право укладати такі угоди. У цьому випадку, Користувачеві забороняється використовувати Сайт, будь-яку інформацію, розміщену на Сайті, будь-які послуги, що надаються за допомогою Сайту і Користувач зобов’язаний покинути Сайт.

1.4. tpg.lviv.ua не несе відповідальності за порядок одержання, зберігання, обробки, використання та розкриття Персональних даних Користувача сторонніми підприємствами та організаціями, які не перебувають у власності або під керуванням tpg.lviv.ua, та фізичними особами, які не є працівниками tpg.lviv.ua, навіть якщо Користувач отримав доступ до сайтів, товарів або послуг цих осіб за допомогою Сайту.

1.5. Користувач визнає, що у разі недбалого ставлення Користувачем до безпеки і захисту його персональних даних і даних авторизації треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису і персональних та інших даних користувача. tpg.lviv.ua не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

1.6. Достатнім повідомленням Користувача про включення його персональних даних до бази даних tpg.lviv.ua буде лист-повідомлення, спрямоване на електронну пошту Користувача, зазначену при реєстрації.

  1. ДАНІ І ПОРЯДОК ЇХ ЗБОРУ

2.1. tpg.lviv.ua збирає інформацію на Сайті з двох джерел:

2.1.1 Персональні дані, що представляють собою інформацію, яка дає можливість встановити особу Користувача та/або використовуватися для зв’язку з Користувачем, коли Користувач добровільно надаєте її tpg.lviv.ua.

До такої інформації відноситься ім’я, прізвище, по батькові, телефон, адресу місцезнаходження та адресу електронної пошти Користувача.

У процесі визначення оціночної вартості автомобіля, tpg.lviv.ua збирає інформацію, що відправляється Користувачем.

 

2.1.2. Інша інформація, яку сайт збирає автоматично при відвідуванні Користувачем Сайту.

Інформація, яка може збиратися автоматично, включає:

– Адреси сторонніх сайтів, з яких Користувач перейшов на Сайт;

– Адреса мережевого протоколу IP (IP-адресу) Користувача;

– Сторінки, що переглядав Користувач;

– Технічну інформацію про браузер і комп’ютери Користувача;

– Інформацію про помилки роботи ресурсу, ініційованих Користувачем;

2.2. tpg.lviv.ua також зберігає на комп’ютері Користувача файл cookie-як допоміжний засіб для функціональності Сайту. Коли Користувач відвідує Сайтtpg.lviv.ua  автоматично відстежує інформацію про візит, використовуючи стандартні інструменти Інтернет-індустрії, в тому числі програмне забезпечення для відстеження в мережі Інтернет, журнали сервера і файли cookie першої сторони. Файли cookie являють собою текстові файли, які Сайт розміщує на жорсткому диску. У файлах cookie може зберігатися інформація про комп’ютер Користувача, тип використовуваного ним браузера і кількість відвідувань того чи іншого сайту з даного комп’ютера. tpg.lviv.ua також використовує файли cookie для того, щоб дати Сайту можливість зберегти інформацію про Користувача і під час повторних відвідувань Користувачем Сайту, забезпечити більш комфортне і ефективне використання Сайту.

2.3. Інформація, яку tpg.lviv.ua збирає автоматично, сама по собі не може використовуватися для встановлення особи Користувача. Вся інформація не змінюється в процесі збору даних.

  1. СПОСІБ І МЕТА ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЇ / ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ.

3.1. Інформація про Користувача, в тому числі персональні дані, використовуються з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, податкових та відносин у сфері бухгалтерського обліку, виконання договірних зобов’язань з надання послуг.

3.2. Метою одержання, зберігання, обробки та використання Персональних даних Користувача є захист інтересів Користувача і tpg.lviv.ua, а також надання Користувачу послуг, включаючи показ персоналізованої або загальної інформації, поліпшення якості Сервісу покупки автомобілів tpg.lviv.ua в цілому.

3.3. tpg.lviv.ua може використовувати ім’я, прізвище, по батькові, адресу електронної пошти, пароль Користувача для ідентифікації як користувача Сайту.

3.4. tpg.lviv.ua використовує інформацію, що збирає в загальних оперативних цілях, у тому числі з метою вдосконалення Сайту і tpg.lviv.ua в цілому, сприяння продажу туристичних турів Користувачу.

3.5. tpg.lviv.ua може використовувати контактну інформацію в поштових розсилках, а саме повідомляти Користувача про нові можливості, акції та інші новини Сайту і tpg.lviv.ua, а також для відправки інших повідомлень рекламного характеру від tpg.lviv.ua або від партнерів tpg.lviv.ua, що пройшли ретельний відбір, про товари і послуги, які можуть представляти для Користувача інтерес. Користувач може відмовитися від проведення розсилки, скориставшись посиланням «Скасувати підписку» в отриманому від tpg.lviv.ua електронному листі.

  1. УМОВИ НАДАННЯ ДОСТУПУ ДО БАЗИ ДАНИХ

4.1. Передача Персональних даних третім особам допускається в наступних випадках:

  • після отримання згоди Користувача, до якого відноситься ця інформація;
  • при необхідності передачі Персональних даних з метою виконання замовлення або запиту Користувача;
  • за обгрунтованими запитами державних органів, які мають право отримувати такі дані.

в тому, випадку якщо, на думку tpg.lviv.ua  Користувач порушує умови даної Угоди та/або інших договорів і угод між tpg.lviv.ua і Користувачем.

4.2. Користувач дозволяє tpg.lviv.ua  дозволяти іншим компаніям, з якими tpg.lviv.ua уклав відповідні угоди, отримувати, зберігати й обробляти дані про Користувача (крім Персональних даних), такі як IP-адреса Користувача, файли cookie, а також статистична інформація про активність Користувача для поліпшення якості надаваних цими компаніями послуг та інформації рекламного характеру.

4.3. Також розкриття персональних даних проводиться при замовленні Користувачем послуг на Сайті, але тільки в обсязі, який необхідний для ідентифікації Користувача і його замовлення.

  1. ПОРЯДОК ЗМІНИ/ВИДАЛЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ

5.1. Користувач в будь-який момент має право не надавати tpg.lviv.ua  особисту інформацію або вирішити заблокувати прийом файлів cookie. Користувач також можете відмовитися від отримання від електронних листів рекламного характеру, або ж звернутися до tpg.lviv.ua із запитом про те, щоб tpg.lviv.ua не ділився особистої інформацією, зібраної на Сайті, з неафілійованими третіми особами для використання ними в їх власних маркетингових цілях.

5.2. Робота деяких можливостей Сайту, для яких необхідна наявність інформації про Користувача, може бути припинена з моменту зміни/видалення інформації.

5.3. Персональні дані Користувача зберігаються до моменту їх видалення Користувачем.

5.4. Достатнім повідомленням Користувача про видалення чи іншій обробці персональних даних буде лист (інформація), спрямоване на електронну пошту, вказану Користувачем.

  1. КОНТАКТНІ ДАНІ eTachki.com®

6.1. У разі виникнення питань, побажань, скарг, відносно інформації, яку надає Користувач, Користувач може звернутися за контактною адресою м. Львів, вул. Словацького, 1 ,  +380983181102, tpglviv3@gmail.com.

6.2. Користувачу за письмовим запитом і при пред’явленні документа, що встановлює його особу, може бути надана інформація про порядок отримання інформації про місцезнаходження бази даних.

  1. ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ

7.1. tpg.lviv.ua робить всі розумні запобіжні заходи для захисту конфіденційності даних. Тільки ті співробітники tpg.lviv.ua, яким необхідно виконувати робочі функції, для яких потрібний доступ до особистої інформації користувачів, мають доступ до інформації про користувачів.

7.2. Користувач погоджується з тим, що конфіденційність переданих через Інтернет даних не гарантована і в разі, якщо доступ до цих даних отримано третіми особами в не зоні технічних засобів зв’язку, підвладних tpg.lviv.ua tpg.lviv.ua не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом .

  1. ДОДАТКОВІ УМОВИ

8.1. У разі, якщо будь-яке положення Політики конфіденційності, включаючи будь-яку пропозицію, пункт або їх частину, визнається таким, що суперечить закону, або є недійсним, це не вплине на інші положення, які, не суперечать закону, вони залишаються в повній силі і є дійсними, а будь-яке недійсне положення, або положення, яке не може бути виконано, без подальших дій Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.

8.2. Користувач має права передбачені Законом України «Про захист персональних даних» від             1 червня 2010 року № 2297-VI.

8.3. Дана Політика конфіденційності поширюється на Користувача з моменту, коли під час використання Сайту він при передачі своїх Персональних даних погодився з умовами даної Політики конфіденційності та діє до тих пір, поки на Сайті зберігається будь-яка інформація про користувача, у тому числі і персональні дані.

Безкоштовна консультація
X
Отримати консультацію